Ruim assortiment bouwpakkettrappen!

Maak een keuze uit ons ruime assortiment bouwpakkettrappen en kies de trap die het beste bij u past. Zo hebben wij bijvoorbeeld een ruime keuze aan spiltrappen. Heeft u veel ruimte om de trap te plaatsen en wilt u daarnaast genoeg ruimte hebben om spullen van boven naar beneden te vervoeren?
Ga dan voor één van onze steektrappen. Deze trappen zijn bovendien erg goed beloopbaar.

Ruimtebesparende en zoldertrappen

Soms heeft u erg weinig ruimte om een trap te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld van een overloop naar zolder of naar een vliering zijn. In dat geval kan een inklapbare zoldertrap een ideale oplossing zijn. Daarnaast zijn de ruimtebesparende trappen interessant in die situaties. Laatstgenoemde trappen nemen erg weinig ruimte in en zijn budgettair erg aantrekkelijk.

Budgettrappen en overige trappen

Heeft u een klein budget of wilt u niet teveel uitgeven aan een trap? Kijk dan bij onze budgettrappen. Deze trappen kunnen vanwege de beperkte uitvoeringen tegen een lage prijs aangeboden worden.

Daarnaast hebben we nog goedkope zwevende trappen in ons assortiment. De treden worden rechtstreeks aan de muur bevestigd zonder trapboom. Er worden daardoor wel speciale eisen aan de muur gesteld. Lees hier meer over bij de productomschrijving van deze trappen.

Tot slot verkopen we nog losse balustraden en leuningen voor een trap of balkon met zij- of vloerbevestiging. Er zijn modellen voor zowel binnen als buiten.