Over ons

/Over ons
Over ons 2018-04-03T11:41:03+00:00

Wie is onlinetrappen?

Onlinetrappen.nl is gevestigd te Hoogeveen en is onderdeel van trappenmaker en trappenleverancier Level Trappen B.V.

Wij verkopen bouwpakkettrappen van de Italiaanse firma Fontanot. Deze doe-het-zelf trappen worden in serie geproduceerd en kunnen daarom tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden.
Het prachtige Italiaanse design van deze doe-het-zelf trappen past in vrijwel ieder interieur. Daarnaast is de afwerking en de kwaliteit van deze trappen zeer goed.

De trappen worden als bouwpakket in een palletkist bij u thuis afgeleverd. Door de trap zelf te monteren kunt u de montagekosten erg laag houden.

Al met al zijn deze trappen een zeer verstandige keuze als u goedkoop een trap wilt plaatsen maar niet wilt inleveren op kwaliteit en design.

Onlinetrappen levert zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten.

bob kort profile 2

Bob Kort, trapspecialist

Trappen op maat

Kunt u niet een passende trap vinden, of heeft u bijzondere eisen of maatvoeringen? Neem dan een kijkje op onze website voor maatwerk trappenxl.nl

Grote trappenshowroom

Op onze locatie aan de Morsestraat in Hoogeveen hebben wij een grote showroom staan waar diverse trappen uit onze webshop te vinden zijn. In deze showroom vind u ook maatwerk trappen.
Kijkt u bij de productbeschrijving van de betreffende trap om te zien of wij deze in de showroom hebben staan.

U kunt een afspraak voor de showroom maken via ons contactformulier of telefonisch contact opnemen om de trap te bezichtigen.

Openingstijden showroom

Maandag:08.30 t/m 16.30u
Dinsdag:08.30 t/m 16.30u
Woensdag:08.30 t/m 16.30u
Donderdag:08.30 t/m 16.30u
Vrijdag:08.30 t/m 16.30u
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

 

Virtueel rondlopen in de showroom

Level Trappen in LivestyleXperience

Bij Onlinetrappen kunt u de trap ook laten monteren door een van onze ervaren monteurs. Hierbij richten we ons vooral op de noordelijke provincies. Woont u verder weg dan kan het voordeliger zijn om een lokaal klusbedrijf in te schakelen om te trap te plaatsen. Bekijk hiervoor onze montagepagina.

webwinkelkeur banner

De waardering van www.onlinetrappen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.0/10 gebaseerd op 2 reviews.