Wie is onlinetrappen?

Onlinetrappen.nl is gevestigd te Hoogeveen en is onderdeel van trappenmaker en trappenleverancier Level Trappen & Constructies B.V.

Wij verkopen bouwpakkettrappen van de Italiaanse firma Fontanot. Deze doe-het-zelf trappen worden in serie geproduceerd en kunnen daarom tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden.
Het prachtige Italiaanse design van deze doe-het-zelf trappen past in vrijwel ieder interieur. Daarnaast is de afwerking en de kwaliteit van deze trappen zeer goed.

De trappen worden als bouwpakket in een palletkist bij u thuis afgeleverd. Door de trap zelf te monteren kunt u de montagekosten erg laag houden.

Al met al zijn deze trappen een zeer verstandige keuze als u goedkoop een trap wilt plaatsen maar niet wilt inleveren op kwaliteit en design.

Onlinetrappen levert zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten.

bob kort profile 2

Bob Kort, trapspecialist

Trappen op maat

Kunt u niet een passende trap vinden, of heeft u bijzondere eisen of maatvoeringen? Neem dan een kijkje op onze website voor maatwerk trappenxl.nl

Neem voor projecten in de utiliteitsbouw een kijkje op onze website leveltrappen.com

Montageservice

Bij Onlinetrappen kunt u de trap ook laten monteren door een ervaren monteur. Na aankoop van de trap kunnen we u doorverwijzen naar een ervaren monteur die door het hele land actief is. Bekijk hiervoor onze montagepagina.

Bedrijfsfilmpje Fontanot:

webwinkelkeur banner