Wilt u een trap in onze webshop bestellen maar weet u niet zeker of u deze trap zelf wil of kan plaatsen?

Onze bouwpakkettrappen worden geleverd met een heldere montagehandleiding. Ook zijn er montagevideo’s beschikbaar waarop u precies kan zien hoe de trap geïnstalleerd dient te worden. U kunt deze instructies vinden bij de productomschrijving van de verschillende trappen.

Op onze pagina montagehandleidingen- en instructievideopagina kunt u ook alle instructie- en montagehandleidingen bekijken.

Aan de hand hiervan kunt u de trap vrij eenvoudig plaatsen. Zie hieronder een impressie:

Toch is er wel enige handigheid en technisch inzicht nodig om de trap op de juiste manier in elkaar te zetten en te monteren.

Kosten montageservice

Wilt u de trap laten monteren? Wij kunnen u na het plaatsen van uw bestelling doorverwijzen naar een ervaren monteur die in heel Nederland actief is.

Het plaatsen van een standaard bouwpakkettrap kost rond de €1550,- inclusief BTW. Deze vanaf prijs geldt voor de montage van de volledige trap. Dit is exclusief montage van losse balustrade-delen. De prijs hiervan is op aanvraag. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het type trap en de reisafstand die de monteurs moeten afleggen.

Voor montage van de Wall zwevende trap gelden andere tarieven. Dit omdat het monteren van deze trap wezenlijk verschilt van een basis bouwpakkettrap en meer handelingen nodig zijn voor het monteren van de trap.

Vragen?

Mocht u nog met vragen zitten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Of het nu gaat om een van onze producten of om de montage hiervan. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze trappenspecialist Bob Kort.

Bekijk ook onze Veelgestelde vragen