Wilt u een trap in onze webshop bestellen maar weet u niet zeker of u deze trap zelf wil of kan plaatsen?

Onze bouwpakkettrappen worden geleverd met een heldere montagehandleiding. Ook zijn er montagevideo’s beschikbaar waarop u precies kan zien hoe de trap geïnstalleerd dient te worden. U kunt deze instructies vinden bij de productomschrijving van de verschillende trappen.

Op onze pagina montagehandleidingen- en instructievideopagina kunt u ook alle instructie- en montagehandleidingen bekijken.

Aan de hand hiervan kunt u de trap vrij eenvoudig plaatsen. Zie hieronder een impressie:

 

Toch is er wel enige handigheid en technisch inzicht nodig om de trap op de juiste manier in elkaar te zetten en te monteren.

Mocht u er toch tegen opzien dan kunnen onze ervaren monteurs u helpen om de trap te plaatsen. U kunt dit via ons contactformulier aangeven.

Kosten montageservice

Wilt u de trap door ons laten monteren? Dit doen wij uiteraard graag voor u.

Voor het plaatsen van een standaard bouwpakkettrap rekenen wij €1250,- inclusief BTW. Deze vanaf prijs geldt voor de montage van de volledige trap. Dit is exclusief montage van losse balustrade-delen. De prijs hiervan is op aanvraag. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het type trap en de reisafstand die onze monteurs moeten afleggen.

Prijzen voor montage op de Waddeneilanden en in het buitenland zijn op aanvraag.

Voor montage van de Wall zwevende trap gelden andere tarieven. Dit omdat het monteren van deze trap wezenlijk verschilt van een basis bouwpakkettrap en specialistenwerk is. Neem contact met ons op wanneer u deze trap wilt laten monteren.

Vragen?

Mocht u nog met vragen zitten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Of het nu gaat om een van onze producten of om de montage hiervan. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze trappenspecialist Bob Kort.

Bekijk ook onze Veelgestelde vragen