Degelijke en goedkope buitentrappen

Bent u op zoek naar een goedkope buitentrap die u ook nog zelf kan installeren? Dan zijn de bouwpakket buitentrappen in ons assortiment ideaal. Deze trappen zijn door de firma Fontanot speciaal voor buiten ontwikkeld. De trappen zijn opgebouwd uit verzinkt materiaal en daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden.
Deze trappen zijn zeer geschikt als nood- of brandtrap van een bedrijfspand maar zijn ook ideaal om een dakterras of balkon te bereiken.

De trappen zijn in 3 diameters verkrijgbaar en zijn in hoogte verstelbaar. Ook zijn de trappen te stapelen waardoor u een hoogte van meer dan 7 meter kan overbruggen. Voorwaarde is wel dat het afstapbordes van de onderste  trap tegen de muur bevestigd kan worden.

Bij bestelling worden deze trappen als bouwpakket in een palletkist bij u thuis afgeleverd.

5 verschillende modellen

Wij hebben 5 verschillende buitentrappen in ons assortiment waarvan 1 rechte buitentrap en 4 verschillende thermisch verzinkte spiltrappen. Hiervan is de Valencia spiltrap kwalitatief de beste spiltrap. Ook is deze trap sneller leverbaar.

De spiltrappen van Fontanot zijn in de basis aan elkaar gelijk. Alleen in het uiterlijk zijn er een aantal verschillen. Zo zijn bijvoorbeeld de tussenringen van de Civik Zink zwart en bij de Steel Zink lichtgrijs. De meeste trappen worden in de kleur van verzinkt staal geleverd.

Een uitzondering hierop is de Sky trap die in het wit, zwart, grijs en iron grey geleverd worden.

Laten monteren?

Wanneer u zelf niet de mogelijkheid hebt om de trap te monteren kunt u dit natuurlijk ook door een van onze ervaren monteurs laten doen. Kijkt u hiervoor op onze montagepagina.

Laagste prijsgarantie! Prijs incl. BTW en bezorging in Nederland en België.