Hoe verloopt het proces na uw bestelling?

Verzending van uw trap is gratis binnen Nederland en België. De enige uitzondering hierop zijn zendingen naar de eilanden. Neem contact met ons op voor een levering op een van de Waddeneilanden.

Wanneer wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk doorzetten. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons de factuur (aankoopbewijs).
De trappen in onze webshop hebben verschillende levertijden. Deze levertijden zijn een indicatie. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Let op: Vanwege grondstoftekorten kunnen de trappen een langere levertijd hebben. Wij danken voor uw begrip.

De meeste trappen hebben een levertijd van twee tot drie werkweken*.

Sommige producten hebben een langere levertijd (bijv. 3-4 weken). Dit kan komen omdat de betreffende trap niet direct vanuit voorraad geleverd worden. Deze trappen worden op basis van de wensen van de klant samengesteld. Deze langere levertijd staat ook vermeld bij het betreffende product.
Mocht de levering extra vertraging hebben dan zullen wij u hiervan op de hoogte houden.

De transporteur zal vóór de eerste afleverpoging telefonisch contact met u opnemen. Zo kunt u met hem het gewenste aflevermoment afspreken.

Eventueel is het ook mogelijk om het bestelde product bij onze fabriek in Hoogeveen af te halen. Wij nemen dan contact met u op als het product gereed staat.

Betaalopties

Bij Onlinetrappen.nl kunt gebruik maken van de volgende betaalopties:

  • iDeal
  • Bancontact/Mister cash (België)
  • KBC/CBC Betaalknop (België)
  • Creditcard
  • Overboeking
  • Paypal
  • Klarna achertaf betalen

betaalopties footer7

De meeste betaalmethodes zijn gratis. Voor sommige betaalmethoden betaald u een toeslag voor de transactiekosten en risicodekking.
Uw betaalgegevens worden daarnaast altijd beveiligd verstuurd.

BTW vrijstelling voor zakelijke klanten in België

Bedrijven die in België gevestigd zijn kunnen hun bestelling vrijgesteld van BTW afrekenen. Voorwaarde is wel dat er een bedrijfsnaam en geldig BTW nummer wordt ingevuld in het afrekenformulier.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze verkoop: 085-0712024

* Door grondstoftekorten kunnen producten een langere levertijd hebben.