Betaling en verzending

/Betaling en verzending
Betaling en verzending 2018-04-16T08:19:07+00:00

Hoe verloopt het proces na uw bestelling?

Verzending van uw trap is gratis binnen Nederland en België.

Wanneer wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk doorzetten. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons de factuur (aankoopbewijs).
De trappen in onze webshop hebben verschillende levertijden. Deze levertijden zijn een indicatie. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. De meeste trappen hebben een levertijd van twee tot drie werkweken.

Sommige producten hebben een langere levertijd (bijv. 3-4 weken). Dit komt omdat de betreffende trap niet direct vanuit voorraad verzonden word, maar op basis van de wensen van de klant samengesteld wordt. Deze langere levertijd staat ook vermeld bij het desbetreffende product.
Mocht de levering extra vertraging hebben dan zullen wij u hiervan op de hoogte houden.

De eerste afleverpoging van het product door transporteur zal zonder bericht vooraf geschieden. Bent u dan niet thuis, dan laat hij een bericht bij u achter. U kunt daarna rechtstreeks contact met hem opnemen om een nieuw aflevermoment af te spreken

NB: In principe kunnen wij niet van deze standaard procedure afwijken. Maar bij uitzonderingen kunnen wij contact opnemen met het transportbedrijf om u vooraf te bellen bij de eerste afleverpoging.

Eventueel is het ook mogelijk om het bestelde product bij onze fabriek in Hoogeveen af te halen. Wij nemen dan contact met u op als het product gereed staat.

Betaalopties:

Bij Onlinetrappen.nl kunt gebruik maken van de volgende betaalopties:

  • Ideal
  • Bancontact/Mister cash
  • Creditcard
  • Overboeking

Bij creditcard en bancontact betalingen betaald u een toeslag voor de transactiekosten en risicodekking. De overige betaalmethodes zijn gratis.
Uw betaalgegevens worden altijd beveiligd verstuurd.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze verkoop: 0528-235595

 

De waardering van www.onlinetrappen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.0/10 gebaseerd op 2 reviews.